Με διάθεση μουσική και μαζί νοσταλγική, ταιριαστή με την αύρα του φθινοπώρου, τέσσερις μοναδικές παραστάσεις από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και μέχρι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, θα συντροφεύσουν τα βράδια σας στο αμφιθέατρο του πολυχώρου MAROUSSI PLAZA (Φραγκοκλησιάς 3Α & Γρανικού, Παράδεισος Αμαρουσίου).

Το μουσικό τετραήμερο ανοίγει αυλαία τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του πολυχώρου MAROUSSI PLAZA για τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης του αμφιθεάτρου πολλαπλών χρήσεων για πολιτιστικές εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς θα αποτελέσει στις 8:30 μ.μ. η τιμητική εκδήλωση – αφιέρωμα στη συμπολίτισσα μας και σημαντική Ελληνίδα ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Θα ακολουθήσει το μουσικό μέρος της βραδιάς με μελωδίες από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 8:30 μ.μ. οι καθηγητές του μοντέρνου τμήματος του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Αμαρουσίου θα παρουσιάσουν μία Blues – Rock παράσταση.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ώρα 8:30 μ.μ., η βραδιά είναι αφιερωμένη σε τζαζ μελωδίες.

Το τετραήμερο των εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011 «Ωραίες μουσικές… χωρίς περιορισμούς». Οι καλλιτέχνες Παναγιώτης Πετράκης, Έλενα Χριστοδούλου και Χριστίνα Παντελή, με μοναδικό σκοπό θα παρασύρουν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο πλούσια ηχοχρώματα. Είναι η στιγμή που ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, ο Πλέσσας συναντούν τον Κραουνάκη, και τον Μικρούτσικο, η Ρεμπούτσικα τον Γιαννίδη, και ο A. Piazzolla τους K. Weill, Nino Rota, I. Berlin, A. Cabral, H.M. Andrés κ.α.

Για τη μετακίνηση των θεατών, έχει προβλεφθεί λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας να τους μεταφέρουν δωρεάν από και προς το σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου στο χώρο των εκδηλώσεων.

Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το σταθμό του Η.Σ.Α.Π τη Δευτέρα στις 7:30 μ.μ. και τις υπόλοιπες ημέρες στις 8 μ.μ.

Τα λεωφορεία θα επιστρέφουν τον κόσμο από το MAROUSSI PLAZA μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη