Πέρα από τη διαμόρφωση του χώρου, τα έπιπλα και τα χρώματα, το στιλ του κάθε σπιτιού καθορίζεται και από την επιλογή των φωτιστικών και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Ειδικά αυτή την εποχή που το «cocooning» με φίλους στο σπίτι αποτελεί την πιο αγαπημένη επιλογή ψυχαγωγίας, ήρθε η ώρα να επιλέξετε τα διακοσμητικά και τα φωτιστικά σας μέσα από τον υπολογιστή σας σε μια online βόλτα στον κόσμο του Me&home, το νέο δημιούργημα του getitnow.gr, όπου θα γνωρίσετε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για το σπίτι για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Κομψές προτάσεις σε πολύ χαμηλές τιμές θα κάνουν τη διαφορά, δίνοντας ένα ιδιαίτερο twist στην ατμόσφαιρα του χώρου σας. Για φωτιστικά δαπέδου, ξεχωρίζει το VIOKEF BAMBOO που δίνει ένα ethnic touch ενώ το ίδιο σχέδιο υπάρχει και σε μονόφωτο ή λάμπα δαπέδου για να τα συνδυάσετε συνολικά αν το επιθυμείτε. Το ασημένιο SIXTY MINI METAL ταιριάζει σε μια πιο minimal αστική προσέγγιση, ενώ το καφέ VIOKEF METALLICA αποτελεί μια all time classic επιλογή για διάβασμα. Τέλος, το VIOKEF OLYMPIA με διαχρονικό design αποτελεί μια εντυπωσιακή επιλογή που ξεχωρίζει.

Το μονόφωτο HAPPY είναι ιδανικό για το υπνοδωμάτιο σε εξαιρετική τιμή ενώ το POLSPOTTEN IRON II CEILING LAMP θα κερδίσει τους λάτρεις του βιομηχανικού σχεδιασμού και αναζητά τη θέση του πάνω από το τραπέζι της κουζίνας.

Με πλούσιες επιλογές σε όλα τα είδη φωτιστικών, με απλίκες, σποτ, επιτραπέζια, δαπέδου, οροφής αλλά και για τον εξωτερικό χώρο, στο Me&home θα ανακαλύψετε προϊόντα για να δημιουργήσετε τη φωτιστική ατμόσφαιρα που καλύπτει τις ανάγκες σας.

                                                                  

Το νέο site Me&home ήρθε και θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός αγορών για προϊόντα για «Εσάς και το Χώρο σας», με περισσότερα από 250 brands και 20 κατηγορίες που συνολικά προσφέρουν πάνω από 200.000 προϊόντα όπως έπιπλα, διακοσμητικά, μικροσυσκευές, εργαλεία για μαστορέματα, λευκά είδη, όργανα γυμναστικής αλλά και ρολόγια, βιβλία και είδη προσωπικής φροντίδας.

Απολαύστε τα οφέλη των υπηρεσιών του Me&home, απευθυνθείτε στους ειδικούς, μέσω της 24ωρης γραμμής Live Help ή επισκεφθείτε ένα από τα 26 σημεία εξυπηρέτησης για να σας διευκολύνουν στην αγορά σας. Τέλος, εάν δε μείνετε ικανοποιημένοι από τη παραγγελία, έχετε δικαίωμα επιστροφής 30 ημερών!