Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., συνεπής στην υπόσχεσή της να προσφέρει πάντα υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία, δημιούργησε μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα χωρίς γλουτένη.

Ανταποκρινόμενη στις  σύγχρονες διατροφικές τάσεις και τις απαιτήσεις των καταναλωτών, η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. λανσάρει τη νέα σειρά Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη για όσους αναζητούν κάτι υγιεινό και χορταστικό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Νόστιμες και τραγανές φρυγανιές, ανάλαφρες Crackinettes καθώς και μπισκότα σε δυο υπέροχες γεύσεις πορτοκάλι και κακάο, αποτελούν ιδανική επιλογή στην καθημερινή σας διατροφή.

gfp9s657

Όλα τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα, τα διατροφικά τους οφέλη και την εξαιρετική τους γεύση.

Πιο συγκεκριμένα τα μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη με πορτοκάλι και κακάο ξεχωρίζουν γευστικά, είναι πλούσια σε φολικό οξύ και εδώδιμες ίνες και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά.

Οι τραγανές φρυγανιές Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη είναι πλούσιες σε εδώδιμες ίνες και συνοδεύουν ιδανικά όλα τα γεύματα.

Τέλος οι ανάλαφρες Crackinettes από ρύζι και καλαμπόκι, μόνο με 19 θερμίδες ανά τεμάχιο αποτελούν ένα υπέροχο snack για όλη την ημέρα.

Τα προϊόντα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη είναι εγκεκριμένα από τον ευρωπαϊκό οργανισμό Κοιλιοκάκης A.O.E.C.S και  φέρουν το ειδικό σύμβολο το οποίο επιβεβαιώνει ότι μπορούν να καταναλωθούν και από άτομα που πάσχουν από τη νόσο Κοιλιοκάκη.

Δοκιμάστε κι εσείς τη νέα σειρά Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη!

Προϊόντα για την καθημερινή σας διατροφή, χωρίς γλουτένη, με την εγγύηση του ονόματος Παπαδοπούλου.

Τι είναι η Γλουτένη

Είναι μια πρωτεΐνη που τη συναντάμε κυρίως στα δημητριακά όπως σιτάρι,το κριθάρι, τη  σίκαλη κ.α

Δεν επιτρέπεται καθόλου η κατανάλωση της από άτομα με κοιλιοκάκη την πάθηση κατά την οποία προκαλείται λείανση και αδρανοποίηση των λαχνών του λεπτού εντέρου που είναι υπεύθυνες για την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων από τον οργανισμό.

 Προϊόντα χωρίς Γλουτένη

Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη είναι προϊόντα,σχεδιασμένα να παρέχουν στους σύγχρονους καταναλωτές τη μέγιστη γεύση χωρίς τη γλουτένη.

Για τη παρασκευή τους χρησιμοποιούνται άλευρα καλαμποκιού, ρυζιού, κινόας κτλ. αποκλειστικά σε εξειδικευμένους χώρους ώστε να μην υπάρχει η πιθανότητα επιμόλυνσης.