Ο ταλαντούχος ηθοποιός και κινηματογραφιστής, με καλλιτεχνική ιστορία και πορεία τριάντα χρόνων, Τάκης Σπυριδάκης, μας καθηλώνει ως «αγαπούλας» πρόεδρος με το λαμέ κουστούμι, το πούρο και τη μαγκιά και μας μεταφέρει με το ταλέντο του όλο το κλίμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στην «Espresso» δηλώνει ότι η επιτυχία του σποτ οφείλεται στο ότι αποτυπώνει απλά και έξυπνα την ατμόσφαιρα της ζοφερής πραγματικότητας που βιώνει αυτή τη στιγμή ο κόσμος και προσθέτει : «Επίσης στο ότι είναι καλά παιγμένο, απ’ ό,τι μου λένε… και αρχίζω να το πιστεύω κι εγώ. Και ακόμα, στο ότι οι καλλιτέχνες που δούλεψαν γι’ αυτό έκαναν το καλύτερο.

Όσον αφορά το «αγαπούλα» ο Τάκης Σπυριδάκης δηλώνει: «Δεν είναι δυστυχώς ένα πρόσωπο. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι αυτοί οι τύποι κυριάρχησαν παντού και σε διττή σχέση με έναν κάθετα και οριζόντια διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό επέβαλαν – και εν πολλοίς επιβάλλουν ακόμα- τους δικούς τους σάπιους κανόνες. Τέτοιου τύπου Νεοέλληνες είναι συνώνυμο της βαρβαρότητας».

Ο ηθοποιός σημειώνει ότι το οικονομικό δέλεαρ ήταν ο λόγος για να κάνει τη διαφήμιση αναφέροντας: «Φυσικά και το οικονομικό είναι για όλους του καλλιτέχνες εκείνο που τους κάνει να παίξουν σε διαφήμιση. Όποιος από μας λέει το αντίθετο, απλώς ψεύδεται».

Σχετικά με τη διαφθορά και τη «λαμογιά» στην Ελλάδα ο Τάκης Σπυριδάκης λέει: «Υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Δεν θα πεθάνει ποτέ. Και δεν γίνεται επί της ουσίας κάτι γι’ αυτό».