Ομάδα αναρχικών εμφανίζεται να καταδιώκει εμπόρους ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων σε βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Σε αυτό φαίνονται οι αντιεξουσιαστές, οι οποίοι φορούν κράνη και κρατούν ξύλα, να κυνηγούν διακινητές ναρκωτικών και να τους αναγκάζουν να τραπούν σε φυγή. Σε κάποια πλάνα μάλιστα φαίνεται να χρησιμοποιούν και βία εναντίον τους.

Στο κείμενο που δημοσίευσαν μαζί με το βίντεο στο Indymedia αναφέρουν:

«Απέναντι στους σχεδιασμούς για τη μετατροπή της πλατείας Εξαρχείων σε πεδίο ελέγχου, κατανάλωσης και ναρκεμπορίου, Αναρχικοί και Κομμουνιστές κινηθήκαμε οργανωμένα και συλλογικά αντιπαρατιθέμενοι έμπρακτα στη δραστηριότητα των εμπόρων ναρκωτικών. Δραστηριότητα η οποία συνεχιζόταν παρα τις διακηρύξεις του υπουργού Προ.Πο στην πλατεία Εξαρχείων έως και σήμερα. Σε έναν κόσμο που προτάσσει το κέρδος και τον έλεγχο ως “αξίες”, δεν χωρούν αυταπάτες.

Μόνο οι αγώνες μας, οι αγώνες ενάντια στην εξαθλίωση και την υποταγή, μπορούν πραγματικά να απελευθερώσουν εδάφη, για να ανθίσει η κοινωνική αυτοοργάνωση και η ταξική αλληλεγγύη. Αυτοί οι αγώνες είναι το μόνο εμπόδιο ενάντια στην κρατική επιβολή, την καπιταλιστική βαρβαρότητα και τις ναρκομαφίες που αποτελούν υποπροϊόντα τους.

Σήμερα 9 Σεπτεμβρίου εισβάλαμε αιφνιδιαστικά και στοχευμένα στην πλατεία Εξαρχείων, εντοπίσαμε εμπόρους ναρκωτικών και τους δόθηκε το μήνυμα που τους αρμόζει».