Σε ένα εστιατόριο ή σε ένα bar, εκτός από οικογένειες, παρέες φίλων και συναδέλφων, συχνά συναντάς και πελάτες που – για διαφόρους λόγους – κάθονται μόνοι τους. Πρόκειται για μία ειδική κατηγορία πελατών, για την οποία πρέπει να μεριμνήσετε διαφορετικά, ώστε να τους κάνετε να νιώσουν άνετα και φυσικά να σας προτιμήσουν και στο μέλλον. Μεγάλη Μπάρα Οι επισκέπτες που δειπνούν μόνοι τους συνήθως προτιμούν το μπαρ από ένα τραπέζι περισσότερων ατόμων. Πρέπει, λοιπόν, να φροντίσετε να υπάρχει επαρκής χώρος στο μπαρ για φαγητό και όχι απλώς για ένα cocktail, κάτι που εξυπηρετεί αφενός τους πελάτες σας, που είναι πιθανότερο έτσι να συζητήσουν με άλλους θαμώνες ή το barman, και αφετέρου εσάς, καθώς δεν μένουν κενές θέσεις στα τραπέζια. Διαβάστε το θέμα στο supply.gr