Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε Ανατολική και Δυτική Αττική

Σύσκεψη για την προετοιμασία των ενεργειών μεταξύ Περιφέρειας και εταιρείας


ΕΛΛΑΔΑ
19:06
01/06/2016
Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε Ανατολική και Δυτική Αττική
3
loading

Η προετοιμασία των απαιτούμενων ενεργειών για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Ανατολική και τη Δυτική Αττική, αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, μεταξύ των αντιπεριφερειαρχών, Γ. Βασιλείου και Πέτρου Φιλίππου και του γενικού διευθυντή και διευθυντή Μελετών και Κατασκευών της εταιρεία παροχής Αερίου Αττικής ΑΕ «Φυσικό Αέριο Αττικής, Χρήστου Μπαλάσκα και Χρήστου Σκουλίδα, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων.

Με την πεποίθηση ότι το φυσικό αέριο είναι ένα κοινωνικό αγαθό και τη διαπίστωση ότι και οι δύο περιοχές υπολείπονται σημαντικά ως προς τα δίκτυα σε σχέση με την υπόλοιπη Αττική, συμφωνήθηκαν δραστηριότητες για την υλοποίηση του σχεδιασμού όπως:

- Η εταιρεία να διερευνήσει άμεσα αυτήν την προοπτική και εντός 15νθήμερου να κατατεθεί ενδεικτικός προϋπολογισμός και ενδεικτικές τεχνικές προδιαγραφές των αγωγών που είναι απαραίτητοι.

- Να ακολουθήσουν συσκέψεις με τα υπουργεία και τους αρμόδιους φορείς για τον προγραμματισμό του παραπάνω έργου και την εξεύρεση πόρων για την υλοποίησή του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar O karagiozis

  Ας κανουν πρωτα αποχετευση για να καταργηθουν οι βοθροι και μετα βλεπουμε .
  Παντως αερια τα μεν ,αερια τα δε ...

  1. avatar Στο δήμο μου ευτυχώς έχουν αποχέτευση…

   ...αλλά είναι πραγματικά απαράδεκτο στον 21ο αίωνα και μετά από τόσα έργα να μην υπάρχει αποχέτευση παντού με τους αντίστοιχους βιολογικούς, είναι τριτοκοσμική κατάσταση, μόνο οι βοθρατζήδες κερδίζουν.

   Ας μην είμαστε όμως μηδενιστές, ας ελπίσουμε ότι με την επέκταση του φυσικού αερίου θα μειωθούν οι απίστευτοι τύποι που νομίζουν ότι μπορούν να ζεσταθούν οικονομικά με τζάκι και κάνουν να μαυρίζουν τα πνευμόνια ολονών μας κάθε χειμώνα.

 2. avatar PanosGianaros

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΣΥΧΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ........ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.....!

  ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ,,,,,,, ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ,,,ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΦΥΞΕ - ΣΦΥΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ..!

  ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΤΑΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ...... ΠΡΟ'Ι'ΣΤΑΜΕΝΟΣ...!

  ΠΡΟ'Ι'ΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΛΕΞΗ ..... ΑΠΟ ΤΟ ---- ΙΣΤΑΜΑΙ ,,,, ΚΑΙ ΤΟ --- ΠΡΩ'Ι'...!

  ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩ'Ι' ..... ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ..... @*#$^* ΜΟΥ...!

  ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ...... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ....... 400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ [...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει