Με τη συμμετοχή κορυφαίων δασκάλων της yoga, των μεγαλύτερων σχολών της πόλης και ζωντανής μουσικής διοργανώνεται το 2ο Yoga Spring Fair το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου, το οποίο θα φιλοξενήσει εργαστήρια διαφορετικών ειδών yoga για όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες.

Το  2ο Yoga Spring Fair 2016 συνδιοργανώνουν το διήμερο, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Μαΐου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και ο ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96.6, στο Αθλητικό Κέντρο Γουδή (Κολυμβητήριο).

Τα τρία yoga – stages  θα φιλοξενούν και από ένα διαφορετικό music corner με  μουσικούς  και παραδοσιακά όργανα που θα μας μεταφέρουν σε άλλη διάσταση! (Veena: Leo Fernandez, Flute: Θοδωρής Πιστόλας, Kora: Έφη Ψαχούλια, Sitar: Περικλής Μπιτσόπουλος, Hang Drum: Spyros Pan, Σαντούρι: Μάριος Παπαδέας)

Αρχάριοι και προχωρημένοι, μουσικόφιλοι ή φυσιολάτρες, στο 2ο Yoga Spring Fairείναι θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν την άνοιξη με ασκήσεις yoga, μουσική ή απλά μια βόλτα στο καταπράσινο Αθλητικό Κέντρο Γουδή του δήμου Αθηναίων.

Εξασφαλίστε τη θέση σας δηλώνοντας συμμετοχή στο www.pepper.gr.

Αθλητικό Κέντρο Γουδή (Κολυμβητήριο)

Ώρα: 10:00-20:00

Είσοδος ελεύθερη

TAGS