Συνάντηση Δούρου και υπουργών για το δικαστικό μέγαρο στο Φάληρο

«Τα σχέδια που επιχειρούμε αυτή τη στιγμή για το συγκεκριμένο χώρο δεν πρόκειται να σταματήσουν»


ΕΛΛΑΔΑ
13:50
10/05/2016
Συνάντηση Δούρου και υπουργών για το δικαστικό μέγαρο στο Φάληρο
1
loading

Συνάντηση με τον τον Υπουργό Επικρατείας για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Αλέκο Φλαμπουράρη και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκο Παρασκευόπουλο  είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένας Δούρου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το θέμα του δικαστικού μεγάρου στο παραλιακό μέτωπο.

Αμέσως μετά την συνάντηση η κ. Δούρου δήλωσε:

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να ενημερώσω την ελληνική Κυβέρνηση, διά των δύο αρμόδιων Υπουργών, τον κ. Φλαμπουράρη και τον κ. Παρασκευόπουλο, για το έργο το οποίο είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης. Ένα έργο αναπτυξιακού σχεδιασμού για το Φαληρικό μέτωπο. Θέλω να ευχαριστήσω τους αρμόδιους Υπουργούς και το σύνολο της ελληνικής Κυβέρνησης που αμέσως κατάλαβαν ότι εδώ δεν έχουμε ένα ψευτοδίλημμα μεταξύ της ανάγκης εύρεσης δικαστικών αιθουσών για την απόδοση δικαιοσύνης, για την εμβάθυνση της δημοκρατίας κι ενός συγκροτημένου αναπτυξιακού σχεδίου. Όπως θα σας πει και ο αρμόδιος Υπουργός, τα σχέδια που επιχειρούμε αυτή τη στιγμή για το συγκεκριμένο χώρο δεν πρόκειται να σταματήσουν, μιας και ο ίδιος, έχει βρει ήδη δικαστική αίθουσα, χώρο, για ακροατήρια μεγάλων και σημαντικών δικών, έτσι ώστε να μην χρειαστεί, ξαναλέω, να απαντήσουμε σε ψευτοδιλήμματα που δεν έχει ανάγκη σήμερα η χώρα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Καβος Ντόκος

    Κατάλαβε κανείς τίποτε;
    Ποιά είναι η \"αίθουσα\" που βρήκε ο Νικολάκης;
    Θα γίνει η ανάπλαση σε όλην την ακτή ή θα εξαιρεθεί ένα κομμάτι εδώ για δικαστήρια και άλλο ένα παραπέρα για κρατητήρια και για να παρκάρουνε οι κλούβες;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει