Το αδιαχώρητο σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ σε όλη την επικράτεια, με δεκάδες καταναλωτές να συνωστίζονται στις ουρές για να μπουν στη ρύθμιση των 36 δόσεων για να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους.

Ωστόσο, ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε υποκατάστημα του Βόλου που όσο και απίστευτο και αν ακούγεται, είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Όπως κατήγγειλε μία γυναίκα που βγήκε στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», κάποιος κύριος προσέφερε το χαρτί με τον αριθμό προτεραιότητας έναντι αντιτίμου ύψους… 30 ευρώ!

Συγκεκριμένα, στις 8:30 το πρωί το χαρτί που είχε η γυναίκα είχε τον αριθμό 78 και εκείνη την ώρα εξυπηρετούνταν ο αριθμός 5, ενώ μέχρι τις 12 το μεσημέρι δεν είχε φτάσει ακόμα η σειρά της και το μηχάνημα είχε σταματήσει να βγάζει νούμερα, καθώς δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι. Τότε, ένας ηλικιωμένος κύριος προθυμοποιήθηκε να δώσει το χαρτί με τον αριθμό προτεραιότητας σε μία γυναίκα που βιαζόταν, έναντι όμως 30 ευρώ.

Δείτε το βίντεο με όσα κατήγγειλε η γυναίκα…