Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Cornell και την Εθνική Ένωση Εστιατορίων των ΗΠΑ, το 60% των εστιατορίων αποτυγχάνουν μέσα στα τρία πρώτα έτη λειτουργίας. Μετά από πέντε χρόνια, ο αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί στο 75%. Οι παρακάτω είναι οι κυριότεροι λόγοι για τους οποίους αποτυγχάνουν τα εστιατόρια.

1. Καμία διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό

Καλό φαγητό και εξυπηρέτηση δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που μπορείτε να προσφέρετε προς πώληση. Το μήνυμα ότι το φαγητό σας είναι το καλύτερο, ακούγεται ακριβώς όπως και το μήνυμα όλων των ανταγωνιστών σας. Θα πρέπει να βρείτε ένα μοναδικό στοιχείο που θα σας διαφοροποιήσει. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr