Τα δύο νέα του βιβλία σχετικά με το διαδίκτυο παρουσιάζει αυτήν την ώρα στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ο Μανώλης Σφακιανάκης, διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πρόκειται για τα βιβλία «Ο Κώδικας του Διαδικτύου» εξ ολοκλήρου του κ. Σφακιανάκη, και «Τα κλειδιά του Διαδικτύου», που ο διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέγραψε μαζί με τον Ιωάννη Μακρυπούλια, Μηχανικό Η/Υ και Πληροφορικής.

Τα δύο βιβλία απευθύνονται τόσο στον απλό χρήστη του διαδικτύου όσο και σε όλους τους εμπλεκόμενους στη δικαστική διαδικασία, περιλαμβάνοντας τους δικαστές, τους εισαγγελείς, τους δικηγόρους αλλά και τους αστυνομικούς ανακριτικούς υπαλλήλους κατά τη διενέργεια έρευνας και προανακριτικής διαδικασίας.

Την εκδήλωση παρουσιάζει και συντονίζει ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος, ενώ συμμετέχουν μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Βασιλειάδης, γ.γ. Διαφθοράς, ο Δημήτριος Γκύζης, εισαγγελέας πρωτοδικών Αθηνών, ο Ευάγγελος Κασαλιάς, αντιεισαγγελέας Εφετών, κ.α.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο… sfak16 sfak15 sfak14 sfak13 sfak12 sfak11 sfak10 sfak9 sfak8 sfak7 sfak6 sfak5

sugr02 sugr01

sfak4 sfak3 sfak2 sfak1 prosklisi

Φωτορεπορτάζ-βίντεο: Γιάννης Κέμμος

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.