Αποχώρησαν οι αγρότες και οι λοιποί απεργοί από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Άργους, όπου στο ύψος της εισόδου των Μύλων είχαν κλείσει τον δρόμο για δύο περίπου ώρες, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τεράστιες ουρές αυτοκινήτων. Αυτή την ώρα σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία.

Οι αγρότες στους Μύλους τέλεσαν μνημόσυνο στο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του γέρου του Μοριά, και αυτή την ώρα με τα τρακτέρ τους πραγματοποιούν αυτοκινητοπορεία στο χωριά του αργολικού κάμπου, με πρώτο τη Νέα Κίο, ενώ στην συνέχεια θα κατευθυνθούν στο μπλόκο του Κουτσοποδίου, χωρίς όμως να κλείσουν εκεί τον δρόμο.

Στον Ισθμό είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι, και νωρίτερα οι αγρότες μαζί με απεργούς άλλων επαγγελματικών τάξεων κατέλαβαν για πάνω από μια ώρα και τη γέφυρα του Ισθμού.

Τώρα οι κυκλοφορία των οχημάτων από Κόρινθο προς Αθήνα κι αντίστροφα διεξάγεται μέσω του δρόμου, Ισθμός-Λουτράκι-Σχίνος-Αλεποχώρι-Μέγαρα. Πρόκειται για ένα παρακαμπτήριο δρόμο στενό, επαρχιακό, 75 περίπου χιλιομέτρων που απαιτείται περίπου μιάμιση ώρα για να τον διανύσει ένα αυτοκίνητο υπό κανονικές συνθήκες.