Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε η είδηση που δημοσιεύτηκε σε διάφορα site και ήθελε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να αποτελεί αιτία απόλυσης υπαλλήλου.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια είδηση που ήθελε τη μετρ του ιστορικού καφέ της Αθήνας, του Zonars, να χάνει τη δουλειά της έπειτα από ατυχές επεισόδιο με τον Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην πρωθυπουργός, το γραφείο του οποίου βρίσκεται λίγα τετράγωνα από το καφέ, φέρεται να επισκέφτηκε το κατάστημα.

Η υπάλληλος που τον υποδέχτηκε, όπως έγραφε το άρθρο, δεν αναγνώρισε τον πρώην πρωθυπουργό και τον ενημέρωσε πως δεν υπάρχει τραπέζι διαθέσιμο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση και εν τέλει να χάσει τη δουλειά της.

Το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό μπιστρό και ο ίδιος είναι από τους τακτικούς πελάτες του. Συχνά ο Μεσσήνιος πολιτικός επιλέγει να κάνει ραντεβού του εκεί, συνδυάζοντας τις επαφές του με μικρά και απολαυστικά διαλείμματα.

Το καφέ απάντησε στις φήμες μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την είδηση.

«Τα άρθρα που κυκλοφορούν περί απόλυσης υπαλλήλου που υποτίθεται οτι δεν αναγνώρισε τον τέως Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Zonars είναι απολύτως Ψευδή !!!!Επειδή δεν συντρέχει λόγος να προχωρήσουμε νομικά για ανυπόστατα κουτσομπολιά σας προτρέπουμε να μην διαβάζετε “κίτρινα” ανυπόγραφα άρθρα ! Τους δίνεται τροφή να υπάρχουν ….

ΥΓ. Στο Zonars δεν έχει απολυθεί κανείς αντιθέτως σας ενημερώνουμε οτι λόγω αυξημένης κίνησης είμαστε σε αναζήτηση επιπλέον προσωπικού (για όποιον ενδιαφέρεται)».

zonars