Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο αντρών στο Μεσολόγγι

Οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή - Δείτε φωτογραφίες


ΕΛΛΑΔΑ
19:25
02/01/2016
Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο αντρών στο Μεσολόγγι
loading

Εντατικές έρευνες που όμως παραμένουν άκαρπες μέχρι στιγμής, πραγματοποιούν άντρες της ΕΜΑΚ στην περιοχή Πενταλόφου Μεσολογγίου, μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση δύο αντρών από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Οι δυο νεαροί άνδρες διασκέδαζαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε μπαρ στην περιοχή του Νεοχωρίου όπως και οι δικοί τους ανέφεραν την εξαφάνιση τους χτες το πρωί.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες, η 6η ΕΜΑΚ, εθελοντικές ομάδες από Μεσολόγγι και Πάτρα, αλλά και κάτοικοι χτενίζουν από χθες όλη την περιοχή, αλλά μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κανένα σημείο ζωής των δυο ανδρών, όπως αναφέρει το onairnews.gr.

Σε όλη την διαδρομή από Νεοχώρι προς Πεντάλοφο δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά τροχαίο ατύχημα. Τα ίχνη των κινητών τηλεφώνων δείχνουν ότι σταμάτησαν να δίνουν σήμα γύρω στις 5 το πρωί.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με πλωτά μέσα έλεγξαν μεγάλο κομμάτι του ποταμού Αχελώου σπιθαμή προς σπιθαμή, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έψαξε σε πολλά σημεία κυρίως κατοικίες, αλλά δεν δυστυχώς οι έρευνες δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας παίρνουν καταθέσεις από τους ανθρώπους που είδαν τους δυο νεαρούς λίγο πριν εξαφανιστούν. Στις έρευνες βρέθηκε από το πρωί ο Στρατηγός κ. Ανδρικόπουλος ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς της διεύθυνσης αξιολογούν όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν.

onairnews11 onairnews2 onairnews3 onairnews4 onairnews5 onairnews6 onairnews7 onairnews8 onairnews9 onairnews10

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει