Ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου, ο δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Παρασκευή 6 Μαΐου ειδική σύσκεψη για την προστασία του Σέιχ Σου. Στην εκδήλωση υπό την προεδρία του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη θα παραβρεθούν εκπροσώποι της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δημοτικής Αστυνομίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Δασαρχείου, αλλά και εκπροσώπους των εθελοντικών ομάδων, όπως την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων-Ένωση Παλαιών Προσκόπων 8ου Συστήματος Προσκόπων Τούμπας Θεσσαλονίκης, την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων καθώς και τους εθελοντές της ομάδας περιφρούρησης του Κέδρινου Λόφου.

Η σύσκεψη θα επικεντρωθεί στο συντονισμό και σχεδιασμό της περιφρούρησης του Σειχ Σου από το σύνολο των δυνάμεων, παρέχοντας ακόμα πιο άρτιες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη δασοπροστασία του μοναδικού πνεύμονα πρασίνου της πόλης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.