Δεν αναμένονται ιδιαίτερα σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση της ΣΕΚΑΠ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και με βάση όσα συνέβησαν την Τετάρτη στο Εργοστάσιο.

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας πραγματοποίησαν στάση εργασίας την ώρα της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και το ίδιο θα πράξουν την Πέμπτη, την ώρα της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης.

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Πράτσος μιλώντας στο Δ.Σ. της εταιρίας και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανέφερε ότι ενδιαφέρον από επενδυτές υπάρχει για τη ΣΕΚΑΠ, όμως μέχρι στιγμής αυτό περιορίζεται σε ερωτήσεις διερευνητικού χαρακτήρα και δεν έχει εκδηλωθεί με επίσημο τρόπο. Πάντως στο Δ.Σ. συζητήθηκε το μέλλον της εταιρίας και η κατοχύρωση των νέων σημάτων, όπως των τσιγάρων slim

Ομιλία Πράτσου σε εργαζόμενους

Αργότερα ο Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ μίλησε προς τους συγκεντρωμένους εργαζόμενους της εταιρίας που βρίσκονται σε αναταραχή ενόψει της Γ.Σ. Επεσήμανε το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η εταιρία είναι πολύ σοβαρό και ανέφερε ότι αν οι μέτοχοι δεν συμβάλλουν στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που έχει προαναγγελθεί, ή αν δεν βρεθεί ιδιώτης επενδυτής να το πράξει, το μέλλον της εταιρίας διαγράφεται δυσοίωνο.

πηγή: xanthipress