Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Τρίτης, μετά από εκδήλωση φωτιάς σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κορυτσάς, στην Πάτρα.

Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν άτομο με αναπηρία, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και της Αστυνομίας, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς.

Πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν ότι το άτομο έχει εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του στο διαμέρισμα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 6 οχήματα της Πυροσβεστικής με 13 άνδρες, με επικεφαλής τον διοικητή του νομού.

Ασθενοφόρο του EKAB έσπευσε στην περιοχή προκειμένου να παραλάβει τη γυναίκα που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο διαμέρισμα.

Στο σημείο βρίσκεται ήδη και το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, που ερευνά τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς.