Σε συνεργασία με την Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας και το Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου το Επιμελητήριο Αργολίδας οργανώνει τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στις 18.30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας, ημερίδα με θέμα «Υπερχρεωμένα νοικοκυριά».

Σκοπός της ημερίδας είναι, η ενημέρωση των δανειοληπτών για τα δικαιώματα τους και τις απαιτήσεις τους σύμφωνα με τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων και της ελληνικής Διοίκησης. Η ένταξη των δανειοληπτών στις ρυθμίσεις του νόμου και οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται. Η ρύθμιση αφορά φυσικά πρόσωπα , καταναλωτές και επαγγελματίες.

Στην ίδια εκδήλωση θα γίνει και ενημέρωση για δικαστική απόφαση που αφορά την επιστροφή των εξόδων φακέλου σε όλες τις μορφές δανείων, στεγαστικών, καταναλωτικών, πιστωτικών καρτών, επαγγελματικών «όλα σε 1», διακοποδανείων εορτοδανείων, αυτοκινήτου κ.α.

Ομιλητές θα είναι ο Δημήτρης Σπυράκος, Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ο Ιάκωβος Βενιέρης Δικηγόρος, Λέκτορας Νομικής Σχολής Αθήνας, η Μαρία Λιακοπούλου, Αντιπρόεδρος του ΙΝΚΑ και ο Θεόδωρος Καζάς Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου.