«Του έλεγα: “Πνίγομαι, πεθαίνω”, αλλά δεν με άφηνε», περιγράφει και συγκλονίζει η 35άχρονη, την οποία ο εν διαστάσει σύζυγός της χτύπησε με το αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που εκείνη ήταν πάνω στη μηχανή της.

Η ζωή της γυναίκας έχει κινδυνεύσει τουλάχιστον δύο φορές μέχρι στιγμής.

Το μηχανάκι σέρνεται στην άσφαλτο και η γυναίκα πέφτει. Τότε ο 40άχρονος σταματάει το αυτοκίνητό του και την πλησιάζει, την πιάνει από τον λαιμό και προσπαθεί να την πνίξει. Φωνάζει και απειλεί ότι θα τη σκοτώσει.

«Το βράδυ της Κυριακής, όταν σχόλασα από τη δουλειά μου και πήγαινα στο σπίτι με το μηχανάκι, είδα να έρχεται κατά πάνω μου ένα αυτοκίνητο. Με χτύπησε δυνατά και έπεσα. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν αυτός, γιατί άρχισε να με βρίζει και έκανα τη λιπόθυμη. Με χτύπησε στην πλάτη, μου τράβηξε τα μαλλιά και άρχισε να με πνίγει. Έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Του έλεγα: “Πνίγομαι, πεθαίνω”, αλλά δεν με άφηνε, όμως για καλή μου τύχη εμφανίστηκε από το πουθενά ένας φίλος και με βοήθησε. Εγώ έτρεξα με τα πόδια και πήγα στο σπίτι», λέει η 35άχρονη, μιλώντας στο «Mega».

Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα ζούσε χωριστά. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 40άχρονος απειλεί την εν διαστάσει σύζυγό του. Πριν από έναν χρόνο την απείλησε με καραμπίνα. Η γυναίκα πρόλαβε να κλείσει το παντζούρι και γλίτωσε τον τραυματισμό.

«Πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά μας»

«Είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος με απείλησε. Πριν ενάμιση χρόνο που χωρίσαμε και έφυγα από το σπίτι ήρθε και με βρήκε με μία καραμπίνα, πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά μας και εξαφανίστηκε για τρεις ολόκληρους μήνες. Έφυγα, γιατί δεν άντεχα. Εδώ και έναν μήνα άρχισε να με απειλεί πάλι. Και έλεγε μπροστά στα παιδιά ότι θα με σκοτώσει», λέει.

Αμέσως μετά η γυναίκα απευθύνθηκε στην Αστυνομία και μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας στον Λευκό Πύργο. Κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της και της χορηγήθηκε το panic button.

Ο δράστης αναζητείται και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία.