Πριν από λίγες ώρες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο κρατά τα παπούτσια με το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας.

Δημιουργός των παπουτσιών είναι ο 20χρονος Γιάννης Λουλούδης με καταγωγή από τη Ρόδο.
Σε ανάρτηση που έκανε στα social media είπε ότι πρόκειται για ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι δεν είναι προς πώληση.

«Ξεκίνησα από 13 ετών, στα 17 ξεκίνησα το πρώτο κατάστημα, στα 18 το δεύτερο και τώρα πάω για το τρίτο στο Ντουμπάι», ανέφερε ο Γιάννης Λουλούδης, αποκαλύπτοντας ότι έφτιαξε τρία ζευγάρια. Το ένα το πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι νούμερο 46 και το δεύτερο ο γιος του, Κωνσταντίνος, νούμερο 45.

Επιπλέον, ο κατασκευαστής των παπουτσιών είπε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και αποφάσισαν να φτιάξουν τα παπούτσια και να τα πάνε στο Μαξίμου.

«Νιώθω υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού, μετά από μια ξεχωριστή και τιμητική για εμένα συνάντηση», αναφέρει ο Γ. Λουλούδης στην ανάρτησή του στο Instagram.

Ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων flowerkickz σε Αθήνα και Ρόδο αναφέρει στην ιστοσελίδα της εταιρείας ότι «πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας προσφέρουμε τα πιο αποκλειστικά προϊόντα που διατίθενται σήμερα στην αγορά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τρία χρόνια, σε ηλικία 17 ετών, ο Γιάννης Λουλούδης είχε παρουσιάσει τα παπούτσια με το σήμα του ΠΑΣΟΚ, τα αποκαλούμενα ΜΠΑΣΟΚ.