Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική κλείνει φέτος μισό αιώνα δραστηριοποίησης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η επέτειος αυτή αντικατοπτρίζει τη σταθερότητα και τη συνέπεια της εταιρίας σε μια αγορά που διαρκώς εξελίσσεται. Επιπλέον, αποτελεί έναν καταλύτη για νέες προκλήσεις και ευκαιρίες ανάπτυξης, καθώς η εταιρία προχωρά σε νέες πρωτοβουλίες προκειμένου να παραμείνει πρωτοπόρος στον τομέα της ασφάλειας.

Για να γιορτάσει την είσοδο της στη 6η δεκαετία λειτουργίας της λανσάρει νέο λογότυπο και νέα εταιρική εικόνα. Στον πυρήνα αυτής της νέας εμφάνισης βρίσκεται πάντα το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρίας και η επιθυμία της να παραμένει στο προσκήνιο της καινοτομίας και της προόδου.

Νέα μοντέρνα εικόνα

Η αλήθεια είναι ότι στα 50 όλοι χρειάζονται ένα μικρό “λίφτινγκ”. Έτσι και η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική αποφάσισε να “πειράξει” λίγο την εξωτερική της εικόνα και να αναβαθμίσει τα εικαστικά με τρόπο που να σηματοδοτούν την είσοδο της σε μία νέα εποχή, χωρίς βέβαια να διαγράφει τη σπουδαία κληρονομιά της.

Η νέα εικόνα χαρακτηρίζεται από νέα μοντέρνα γραφιστική και δυναμικά κοψίματα κάποιων γραμμάτων, ανανεωμένα χρώματα – μπλε και γαλάζιο – που γίνονται πιο φωτεινά, νέα μοτίβα και εφαρμογές που αποπνέουν το όραμα της εταιρίας και την ανθρωποκεντρικότητα που τη διακρίνει. Η ανανέωση της μάρκας θα είναι μεγάλης κλίμακας και θα συμπεριλάβει όλα τα σημεία επαφής με τον πελάτη, φυσικά και ψηφιακά.

Σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία

Η ανανέωση των εικαστικών της εταιρείας συνοδεύεται και από σπουδαίες επενδύσεις, τόσο στον εκσυγχρονισμό των ψηφιακών εργαλείων που προσφέρει, όσο και στη δημιουργία μιας σύγχρονης προϊοντικής φαρέτρας σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ψηφιακή πλατφόρμα myminetta που προσφέρει στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε ένα πλήθος χρήσιμων υπηρεσιών. Το pay.minetta όπου μπορεί κανείς να εξοφλήσει τα ασφάλιστρά του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, αλλά και το MINETTA HUB, έναν πολύχώρο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη

Στο επίκεντρο όλων βρίσκεται φυσικά μία τεράστια ποικιλία ασφαλιστικών προγραμμάτων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Από την ασφάλιση οχήματος και κατοικίας – είτε πρόκειται για κύρια ή εξοχική κατοικία, είτε για καταλύματα Airbnb ή κοινόχρηστους χώρους – μέχρι ασφάλιση υγείας, επιχειρήσεων, σκαφών, ποδηλάτου, μεταφορών και πολλά άλλα, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Συμπερασματικά, η νέα εικόνα της εταιρίας αντικατοπτρίζει έναν συνδυασμό από σταθερές αξίες και σύγχρονη προσέγγιση. Στο επίκεντρο βρίσκεται το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρίας, που αποτελεί τον πυρήνα της κάθε απόφασης και της κάθε πρωτοβουλίας της. Μέσω του νέου εταιρικού site, της ψηφιακής πλατφόρμας myminetta, του pay.minetta και άλλων υπηρεσιών η εταιρία συνεχίζει να παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες της.