Μια τραγωδία εκτυλίσσεται στην Ηλεία, όπου εντοπίστηκε η σορός της γυναίκας, η οποία αγνοείτο μαζί με τον σύντροφό της στο Πλουτοχώρι. Ο άντρας συνεχίζει να αγνοείται και είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Παράλληλα, ανασύρθηκε και το αυτοκίνητο του ζευγαριού, το οποίο παρασύρθηκε από χείμαρρο στην είσοδο της κοινότητας του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία.

Για τον εντοπισμό τους στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική, άνδρες των οποίων έψαχναν όλη νύχτα κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της βροχόπτωσης, ώστε να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δύτες, βάρκες αλλά και σκαπτικά μηχανήματα επιχειρούν, για να εντοπιστεί και ο οδηγός του οχήματος, με τις ελπίδες, όμως, να σβήνουν όσο περνά η ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου, όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε, όμως, ούτε στην πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει. Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.