Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο που δείχνει τη στιγμή που τραυματιοφορείς διασώζουν τον 48χρονο κυνηγό από τη Λάρισα, που έπεσε σε χαράδρα, αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος και τελικά έχασε το χέρι του.

Η Πολεμική Αεροπορία δημοσίευσε το βίντεο στην πλατφόρμα Χ και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε το εξής:

«Διάσωση με Super Puma της ΠΑ, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, 48χρονου κυνηγού από το όρος Κίσσαβος και τη μεταφορά του στην 110ΠΜ, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ».

Το χρονικό

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 48χρονος που κατάγεται από χωριό της Λάρισας, είχε πάει για κυνήγι μαζί με άλλους χθες Κυριακή, ενώ υπό συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, φέρεται να έχασε την ισορροπία του και να γλίστρησε, πέφτοντας σε χαράδρα, ενώ κατά την πτώση, το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε σοβαρά στο χέρι. Το συμβάν έγινε στην περιοχή «Σοκάκι» στον Κίσσαβο.

Μέσω ασυρμάτου ενημέρωσε τους φίλους του πως έχει τις αισθήσεις του, ενώ άμεσα στήθηκε επιχείρηση από την ΕΜΑΚ ενώ ειδικό ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης τον μετέφερε μετά τις 5 το απόγευμα στην 110 Πτέρυγα Μάχης κι από εκεί διακομίσθηκε για το εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο.