Συγκίνηση για το τι άνθρωπος ήταν ο Βασίλης Καρράς προκαλεί ένα βίντεο, που βλέπει το «φως» της δημοσιότητας και τον δείχνει να τραγουδά με πεταλούδα στο χέρι στην Κρήτη, λίγη ώρα αφότου είχε βγει από το νοσοκομείο.

Το ημερολόγιο έδειχνε 26 Μαρτίου του 2023, όταν ο Βασίλης Καρράς, ενώ είχε προγραμματίσει εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο της Κρήτης και είχε ήδη μεταβεί στο νησί, αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη τη νοσηλεία του.

Ο τραγουδιστής, ωστόσο, δεν ήθελε με τίποτα να ακυρώσει τη live εμφάνισή του τόσο για τους συνεργάτες του όσο και για τον κόσμο, που περίμενε να τον δει και να διασκεδάσει μαζί του. Έτσι πρότεινε στους γιατρούς να πάνε να πιουν το ποτό τους στο μαγαζί και να είναι εκεί, σε περίπτωση που ο ίδιος πάθαινε κάτι.

«Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον “κρεμάσω”»

Ο Βασίλης Καρράς εκείνο το βράδυ εμφανίστηκε στην πίστα με πεταλούδα στο χέρι και αμέσως μετά την εμφάνισή του επέστρεψε στο νοσοκομείο, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δε θα τον “κρεμάσω”. Επίσης, δε θα απογοητεύσω τον κόσμο, που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα» είχε πει τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους γιατρούς.

Το νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο, όπου εμφανίστηκε εκείνο το βράδυ ο Βασίλης Καρράς, αναφέρθηκε στο περιστατικό εκείνης της βραδιάς με μια ανάρτηση στο TikTok.

@anadromes

26/3/23…Η εμφάνηση του ΑΡΧΟΝΤΑ ΒΑΣΣΙΛΗ λίγο μετά μετά το νοσοκομείο με πεταλούδα και με δικιά του ευθύνη παρά την απαγόρευση των γιατρών!!! @#karras_vasilis #karras_vasilis #karras_vasilis🎤 #karraslive #anadromeslive #anadromes #anadromesevent #heraklioncrete #live

♬ πρωτότυπος ήχος – Αναδρομές