Ο Αχιλλέας Μπέος ανέβηκε στη σκηνή της συναυλίας που έδωσαν ενώπιον χιλιάδων κατοίκων του Βόλου η τραγουδίστρια Anastasia και το συγκρότημα Alcatrash για να αποτίσει φόρο τιμής στον κουμπάρο του, τον Βασίλη Καρρά, του οποίου η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα (26.12.2023) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Με το μικρόφωνο στα χέρια, ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε από τον κόσμο να τραγουδήσει μια μεγάλη επιτυχία του Βασίλη Καρρά, το «Δεν Πάω Πουθενά», παρέα με τους Alcatrash και την Anastasia. 

«Λίγες ώρες πριν συνοδεύσω τον αδελφικό φίλο, τον μεγάλο Βασίλη Καρρά στην τελευταία του κατοικία, τον αποχαιρετήσαμε μαζί με χιλιάδες κόσμου από την παραλία του Βόλου. Απίστευτη η αγάπη του κόσμου για ένα απίστευτο καλλιτέχνη και άνθρωπο», έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος στην ανάρτησή του

Λίγες ώρες πριν συνοδεύσω τον αδελφικό φίλο, τον μεγάλο Βασίλη Καρρά στην τελευταία του κατοικία, τον αποχαιρετήσαμε μαζί με χιλιάδες κόσμου από την παραλία του Βόλου. Απίστευτη η αγάπη του κόσμου για ένα απίστευτο καλλιτέχνη και άνθρωπο.

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Tuesday, December 26, 2023