Εκτός σχολείου εδώ και περίπου 20 ημέρες έχει μείνει ένας 9χρονος μαθητής στην Ηλεία καθώς ο δρόμος μπροστά από το σπίτι του είναι αποκλεισμένος από λάσπες. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, το ταξί, που έχει μισθώσει η οικογένειά του για να τον παραλαμβάνει καθημερινά για να τον πάει σχολείο, δεν μπορεί να εισέλθει καν στην αγροτική οδό όπου βρίσκεται το σπίτι του, στον οικισμό Αρβανιτέϊκα, στη Νέα Μανωλάδα, καθώς ο δρόμος είναι διαλυμένος σε κάποιο σημείο από έργα που προηγήθηκαν.

Το πρόβλημα, επιδεινώνεται τις ημέρες που βρέχει, με τον μικρό μαθητή να χάνει μαθήματα εδώ και πολλές ημέρες. Η οικογένεια του παιδιού τόνισε πως πριν από περίπου είκοσι ημέρες πραγματοποιήθηκε έργο για την υπόγεια διέλευση αγωγού άρδευσης –από ιδιώτη– στο εν λόγω σημείο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο δρόμος να καταστραφεί και να μην έχει αποκατασταθεί έκτοτε.

Αυτό έχει δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην διέλευση των οχημάτων όσο και στην πεζή διέλευση, καθώς οι λακκούβες και οι λάσπες προκαλούν προβλήματα σε όποιον προσπαθεί να διέλθει της συγκεκριμένης οδού.