Η Hellas Direct γιορτάζει και φέτος τη #safefriday:  Βγαίνει στους δρόμους και φτιάχνει διαβάσεις σε σχολεία. 

Η δράση, που ξεκίνησε πριν έναν χρόνο και συνεχίζεται, αποτελεί τη συνειδητή επιλογή της Hellas Direct να προσπεράσει τις πρόσκαιρες εκπτώσεις της Black Friday και να επικεντρωθεί σε κάτι με μεγαλύτερη σημασία και διάρκεια. Στην ασφάλεια όλων. 

Η θερμή υποδοχή της περσινής #safefriday έδειξε πως είναι πολλοί εκείνοι που μοιράζονται την ανησυχία για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στην πιο τακτική διαδρομή τους, αυτή προς το σχολείο. 

Τα πολλά αιτήματα που φτάνουν καθημερινά στην Hellas Direct για το βάψιμο σχολικών διαβάσεων επιβεβαιώνουν πως οι ανάγκες είναι μεγάλες. Εξίσου μεγάλο είναι το ενδιαφέρον δήμων, διευθύνσεων σχολείων, συλλόγων γονέων και μεμονωμένων πολιτών – και η προθυμία τους τόσο να ενημερώσουν για προβληματικά σημεία όσο και να βοηθήσουν στις δράσεις.

Στον χρόνο που μεσολάβησε από πέρσι έως φέτος, συνεχίστηκε το πρόγραμμα-ομπρέλα αυτής της δράσης, το Safe Roads project. Το εξειδικευμένο συνεργείο με το van του Safe Road project εξακολουθεί πηγαίνει όπου χρειάζεται για να φτιάξει λακκούβες και ξεθωριασμένες διαβάσεις. Οι δράσεις υλοποιούνται σε συνεργασία με τους δήμους, με την άδεια των αρμόδιων αρχών και πάντα τηρώντας τις αντίστοιχες προδιαγραφές. 

Γι’ αυτό, για την ασφάλεια όλων, η Hellas Direct συνεχίζει, αντί για Black Friday, τη #safefriday. Δεν τη νοιάζει αν είναι δική της δουλειά ή όχι. Τη νοιάζει η πρόληψη και η έγκαιρη κινητοποίηση. Θέλει να έχει ενεργό ρόλο μέσα στην κοινότητα και να λύνει προβλήματα. 

Έτσι η #safefriday συνεχίζεται και φέτος εκεί έξω. Όπου χρειάζεται. 

Βίντεο για την ενέργεια μπορείτε να δείτε εδώ , περισσότερες λεπτομέρειες εδώ