Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο-ντοκουμέντο που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας στο Μάλεμε στα Χανιά και δείχνει το μοιραίο αεροσκάφος λίγο πριν πέσει στη θάλασσα.

Το flashnews.gr αναφέρει ότι καταγράφει τα λεπτά λίγο πριν τη μοιραία πτώση και το βίντεο προέρχεται από βίντεο κλειστού κυκλώματος στην περιοχή του Ταυρωνίτη.

Στο βίντεο το αεροσκάφος φαίνεται να πετά πλέον σε χαμηλό ύψος την ώρα που κατευθυνόταν στο Μάλεμε. Είναι ελάχιστα λεπτά πριν συμβεί η μοιραία πτώση στη θάλασσα λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα.

Δείτε το 1.40 και μετά:

Σύμφωνα και με τον πρόεδρο της Αερολέσχης Χανίων ο οποίος μάλιστα έτυχε να δει τη συντριβή, επρόκειτο να προσγειωθεί αρχικά στη Σούδα, άλλαξε κατεύθυνση, πέταξε προς Μάλεμε σε χαμηλό ύψος καταλήγοντας δυστυχώς να πέσει στη θάλασσα, περίπου 150 μέτρα μακριά από την ακτή, παίρνοντας μαζί του στον βυθό τους δυο επιβαίνοντες.

Επίσης, ο ναυαγοσώστης Παύλος Λιτινάκης δήλωσε ότι «δεν είχαμε μαζί μας καταδυτικό εξοπλισμό, κάναμε τον απεγκλωβισμό με τις ανάσες. Ήταν δεμένοι, δεν είχαν κάνει καμία προσπάθεια να βγουν. Είχαν εκδορές. Πιθανόν να έχασαν τις αισθήσεις τους ή και τη ζωή τους στην πρόσκρουση».

Ακολουθούν φωτογραφίες: