Δημόσια μίλησε η μητέρα από την Πάτρα που έχασε δύο βρέφη (15 ημερών και δύο μηνών) σε λιγότερο από ένα χρόνο, περιγράφοντας τα σημάδια που εμφάνισαν τα παιδιά της, λίγο πριν φύγουν από τη ζωή.

Η 23χρονη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Tlife» και είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως το πρώτο παιδί «έκανε ένα σύμπτωμα στο σπίτι, όπου γύρναγε τα μάτια της και έκλαιγε. Πήγαμε στο κέντρο υγείας και το παιδί συνήλθε. Είπαν δεν ήταν κάτι, έχει σωστούς σφυγμούς, αλλά πρέπει να πάει στο Καραμανδάνειο. Κάθε μέρα ρωτούσα τι είχε το παιδί, δεν μου απάντησαν».

Ωστόσο, την 15η μέρα που το παιδί ήταν στη ζωή και ενώ κοιμόντουσαν αγκαλιά, παρουσίασε ξανά το συγκεκριμένο σύμπτωμα, με αποτέλεσμα να πάνε στο κέντρο υγείας και μετά από μισή ώρα να μάθουν τα δυσάρεστα νέα.

Έπειτα, είπε για το δεύτερο παιδί ότι πάθαινε ένα επεισόδιο που παρέπεμπε σε σπασμούς σύμφωνα με τους γιατρούς, όμως δεν φέρεται να ήταν ανησυχητικό. Μάλιστα, της είχαν κλείσει ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο και σε ερώτηση αν έπρεπε να πάει σε ιδιώτη για να βγει πιο γρήγορα η διάγνωση, οι γιατροί είχαν απαντήσει αρνητικά.

Το ραντεβού όμως δεν έγινε ποτέ, γιατί την μέρα που το δεύτερο βρέφος κατέληξε τη μέρα που ήταν να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Μέχρι στιγμής, η γυναίκα υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει απάντηση για τα αίτια των δύο θανάτων, με τους γιατρούς να φέρεται να ερευνούν το γονιδιακό υπόβαθρο, το οποίο πηγαίνει έως και επτά γενιές πίσω.