«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχει αρχίσει να μιλάει ο κόσμος» επεσήμανε το πρωί της Δευτέρας (23/10) η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τις αποκαλύψεις που έκανε η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη για την κακοποίηση που έχει δεχτεί. «Ξέρω ότι πολλοί τώρα τρέμουν» επεσήμανε σχολιάζοντας το κίνημα MeToo η παρουσιάστρια.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «MEGA Καλημέρα» η παρουσιάστρια σχολίασε απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού, λέγοντας: «Εμείς μάθαμε ότι η κακοποίηση είναι ένα μαυρισμένο μάτι, μια ανοιγμένη μύτη, ένα χτυπημένο στόμα».

«Η σωματική κακοποίηση είναι αυταπόδεικτη. Οι άλλες μορφές της κακοποίησης – επειδή δεν είναι και δεν φαίνονται και δεν αποδεικνύονται – δεν αναγνωρίζονται και από αυτούς που το βιώνουν και από αυτούς που το κάνουν. Αυτοί, εκείνη την ώρα μπορεί να το βαφτίζουν αλλιώς, να θεωρούν ότι είναι σημαντικοί και τους το επιτρέπει να φέρονται έτσι» επεσήμανε.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης λέγοντας: «Χαίρομαι πάρα πολύ που έχει αρχίσει να μιλάει ο κόσμος. Ξέρω ότι πάρα πολλοί από τον χώρο μας, άντρες και γυναίκες, τρέμουν – τρέμουν τώρα».