Η Βούλα Πατουλίδου βρήκε το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη ρημαγμένο μετά από διάρρηξη. Ευτυχώς όπως λέει στην κάμερα του Mega την ώρα που χτύπησαν οι δράστες, δεν ήταν κανένας μέσα. Οι διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί από έναν γείτονα που ειδοποίησε την αστυνομία και πρόλαβε να τραβήξει βίντεο, με την έξοδο των δραστών. Παρά τις έρευνες δεν έχουν εντοπιστεί. Με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης να εξηγεί στην κάμερα του Mega τις στιγμές που έζησε και να προσπαθεί να συνέλθει από το ισχυρό σοκ.

Ήταν λίγο μετα τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου όταν ο γείτονας της Βούλας Πατουλίδου αντιλήφθηκε τους τρεις διαρρήκτες να εισβάλουν στο σπίτι. Λίγα λεπτά αργότερα τους κατέγραψε να φεύγουν τρέχοντας.

«Πήραν κάποια πράγματα σημαντικά, από την άλλη πάλι άφησαν κάποια πράγματα ενώ τα είχαν εκεί μπροστά τους αραδιασμένα. Τα άφησαν και δεν είναι αν πρόλαβαν ή δεν πρόλαβαν, γιατί φαίνονταν ότι τα άνοιξαν και δεν ξέρω γιατί τα άφησαν. Άρα εμένα αυτό με κάνει να πιστέψω να τρομοκρατήσουν ήρθαν. Να κλέψουν ήρθαν», είπε η Βούλα Πατουλίδου.

Η Βούλα Πατουλίδου που ειδοποιήθηκε για το χτύπημα, έσπευσε αμέσως στο σπίτι της αντικρίζοντας σπάσμενες πόρτες και όλα της τα υπάρχοντα στο πάτωμα. H αστυνομία έχοντας στα χέρια της και το βίντεο που δείχνει τους διαρρήκτες έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό τους.