Μια εβδομάδα μετά την καταστροφική πλημμύρα από την κακοκαιρία Daniel, ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα στο οδικό δίκτυο στην περιοχή της Θεσσαλίας. Η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λάρισας παραμένει κλειστή, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, στο τρίγωνο Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα όλες οι βασικές οδικές αρτηρίες είναι ανοικτές, εκτός από τον άξονα Τρικάλων-Λάρισα, τόνισε πριν από λίγο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος Γιάννης Αρτοποιός, κατά την έκτακτη ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα.

Οι εικόνες από Drone δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, καθώς το νερό έχει κατακλύσει τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, ενώ παραμένει άγνωστο το πότε θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.

Δείτε το βίντεο:

Η ασφαλέστερη διαδρομή για αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν για Θεσσαλονίκη είναι να πάνε από την κεντρική αρτηρία και όχι από το επαρχιακό δίκτυο – το οποίο μπορεί να είναι και σε κακή κατάσταση – είναι η Ιονία Οδός, Αθηνών – Πατρών μέσω της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και έπειτα ο αυτοκινητόδρομος από Εγνατία Ιωαννίνων – Θεσσαλονίκης και το αντίστροφο.