Η σύζυγος του άτυχου 77χρονου που εντοπίστηκε νεκρός μετά από 5 ημέρες, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Ο 77χρονος παρασύρθηκε το απόγευμα της Τρίτης από την παραλία Πάλτση και βρέθηκε στην Εύβοια. Η σύζυγός του μίλησε στο MEGA και στον δημοσιογράφο Θεολόγο Ηλιού για όλα όσα συνέβησαν και για τις τελευταίες συνομιλίες μεταξύ τους.

«Ο Γιάννης έμεινε στο σπίτι, εγώ επειδή είχα κάνει χειρουργείο έμεινα στον Βόλο. Και του είπα να έρθει και μου είπε όχι. Επικοινώνησα το βράδυ και την άλλη μέρα το πρωί, και του είπα “Γιάννη έλα” για την κακοκαιρία και μου είπε ότι θα δει τι θα κάνει. Μετά από μία ώρα ήπιε καφέ σε ένα ζευγάρι φιλικό μας και τον συμβουλέψαν να μην πάει γιατί το ποτάμι φούσκωσε», είπε αρχικά.

«Ήθελε να είναι την ώρα της βροχής στο σπίτι γιατί δεν ήλπιζε ότι θα γίνει τέτοια καταστροφή να πάει όλα τα πράγματα γιατί έχει περάσει πολλές πλημμύρες, έχουμε ζήσει και μαζί μία. δεν ήξερε ότι θα κάνει τέτοιο κακό, τέτοια καταστροφή είδατε τι έγινε στην Πάλτση. Πήρε όλο το σπίτι μας. Ο Γιάννης ήταν γερός, θα ζούσε πολλά χρόνια ήταν δυνατός, ήξερε τη θάλασσα ήταν χρόνια καπετάνιος, ψάρευε. Δεν έπρεπε να φύγει, είναι άδικο, αλλά τι να πω, η πλημμύρα τα έκανε όλα», συμπλήρωσε.

Και πάλι προσπάθησε. Εθεάθη σε ένα αφρολέξ γονατισμένος, τον είδαν κάποιοι διερχόμενοι. Τώρα έπεσε σε βράχο; Πνίγηκε μάλλον δεν είχε άλλη σωτήρια. Μίλησα στις 8.30 την Τρίτη που δεν είχε πιάσει. Μετά τον έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν τον έβρισκα αλλά τα τηλεφωνά εκεί δεν έχουν και σήμα. Έμαθα ότι 1 η ώρα πήγε στο φιλικό ζευγάρι. Πρέπει να τον πήρε η καταιγίδα κατά τις 5 η ώρα», κατέληξε η σύζυγος του άτυχου άνδρα.