Εγκλωβισμένοι παραμένουν περίπου 400 επιβάτες σε πλοίο που αδυνατεί να δέσει στο λιμάνι του Βόλου λόγω της κακοκαιρίας που σφυροκοπά από τη Δευτέρα τη χώρα.

«Είμαστε από χθες, στις 11 η ώρα περίπου το βράδυ μέσα στον Παγασητικό κόλπο και περιμένουμε κάποιος να δώσει εντολή να δέσουμε στο λιμάνι του Βόλου. Όλοι ξέρουμε την κατάσταση ότι αυτό δεν είναι εφικτό αυτήν την στιγμή. Και δεν ξέρουμε πότε θα είναι εφικτό», λέει, μιλώντας στο MEGA, επιβάτης του πλοίου που ξεκίνησε από την Σκόπελο με προορισμό το λιμάνι του Βόλου.

Το πλοίο ξεκίνησε από το νησί της Σκοπέλου χθες, λίγο μετά το μεσημέρι, στις 13.00 και ακόμη δεν έχει δέσει σε λιμάνι. «Είμαστε εδώ και περιμένουμε, κάποιον να δώσει εντολή. Έχουμε αγανακτήσει! Είμαστε εγκλωβισμένοι στο πλοίο από χθες με παιδιά» λέει η επιβάτης στον τηλεοπτικό σταθμό.

Το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel προκάλεσε τεράστιες καταστροφές, κυρίως στον νομό Μαγνησίας, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, αφού τα πλοία δεν μπορούν να δέσουν στο λιμάνι του Βόλου.