Υλικά

  • Για 2-4 άτομα
  • -400 γραμμάρια κουβερτούρα σε κομμάτια
  • -200 γραμμάρια νερό

sidagi.gr
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό για 10 λεπτά περίπου, κατόπιν ρίχνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε.

Στη συνέχεια αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.

Αφού τη βγάλουμε από το ψυγείο τη χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και σερβίρουμε σε γυάλινα μπολάκια!