Υλικά

  • Για 4-6 άτομα
  • αλάτι, πιπέρι
  • 5 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
  • λάδι για τηγάνισμα
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μπύρα

sidagi.gr 

Εκτέλεση
Παίρνουμε τα κρεμμύδια και τα καθαρίζουμε εξωτερικά τις φλούδες τους, τα κόβουμε σε ροδέλες και στην συνέχεια χωρίζουμε τα δαχτυλίδια.

Στη συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και την μπύρα, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει παχύρρευστο το κουρκούτι.

Κατόπιν ρίχνουμε μέσα τα δαχτυλίδια κρεμμυδιών και αμέσως μετά βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι.
Τηγανίζουμε λίγα κρεμμύδια κάθε φορά και τα γυρνάμε για να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν το επιπλέον λάδι τους .