Υλικά

sidagi.gr

Θρυμματίζουμε σε μούλτι ή με μίξερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ με ένα κουτάλι την κρέμα τυριού μαζί με τα θρυμματισμένα μπισκότα.

Όταν γίνουν μια ενιαία μάζα τα πλάθουμε σε μπαλάκια σαν μικρά κεφτεδάκια και τοποθετούμε στο εσωτερικό τους από ένα φουντούκι.

Τα απλώνουμε σε ένα πιάτο και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 10 λεπτά να παγώσουν.

Ετοιμάζουμε την σοκολάτα λιώνοντας την σε μπεν μαρι . Βγάζουμε τα μπαλάκια από το ψυγείο και καρφώνουμε από ένα ξυλάκι στο καθένα.

Βουτάμε κάθε σοκολατάκι μέσα στην λιωμένη σοκολάτα και μετά το βουτάμε στην τρούφα ή στο τρίμμα καρύδας , μπορούμε να αφήσουμε μερικά μόνο με την σοκολάτα .

Όταν λιώσουμε την σοκολάτα την αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει πριν βουτήξουμε σε αυτήν τα μπαλάκια για να μην λιώσουν.

Υλικά για 30 σοκολατάκια:
400 γραμμάρια μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα ή βανίλια

200 γραμμάρια κρέμα τυρί

30 -35 φουντούκια

400 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα

Τρούφα σοκολάτας

Τρίμμα καρύδας

30 ξυλάκια (προαιρετικά)