Υλικά
- 1 ζύμη για πίτσα (προπαρασκευασ-μένη)
 - 1 κ. σ. καλαμποκάλευρο
 - 1 συσκευασία ντομάτες (800 γρ.)
 - 350 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα
 - 10 φύλλα βασιλικού
 - 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
 - 1 κ. σ. φρέσκια ρίγανη
 - 1 κ. σ. φρέσκο σχοινόπρασο
 
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
 - Τοποθετήστε τη ζύμη σε ένα κομμάτι λαδόκολλα και τοποθετήστε ένα άλλο κομμάτι από πάνω. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη ζύμη σε κύκλο ή σε ορθογώνιο παραλληλόγραμμο. Απλώστε το καλαμποκάλευρο στο ταψί και μεταφέρετε τη ζύμη στο ταψί.
 - Ρίξτε τις ολόκληρες ντομάτες με το χυμό τους σε ένα μεγάλο μπολ και πολτοποιήστε τις με μια κουτάλα. Μοιράστε περίπου 1 φλιτζάνι από τη σάλτσα πάνω στη ζύμη.
 - Κόψτε τη μοτσαρέλα σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς και τοποθετήστε τα πάνω από τη σάλτσα. Ψήστε την πίτσα για περίπου 15 έως 20 λεπτά ή μέχρι οι άκρες και η κορυφή να αρχίσουν να ροδίζουν.
 - Ενώ η πίτσα ψήνεται, χτυπήστε το μισό βασιλικό, το λάδι, τη ρίγανη και το σχοινόπρασο σε ένα μικρό μπλέντερ.
 - Καλύψτε την πίτσα με τον υπόλοιπο βασιλικό, αφήστε την να κρυώσει για 10 λεπτά, κόψτε σε φέτες και σερβίρετε με το ελαιόλαδο.