Υλικά

  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. κίτρινο κάρυ σε σκόνη
  • 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1/2 κιλό κουνουπίδι, κομμένο σε φέτες

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  2. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το κάρυ, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι σε ένα μπολ.
  3. Προσθέστε το κουνουπίδι και ανακατέψτε το μέχρι να καλυφθεί καλά. Τοποθετήστε το σε μία στρώση στο προετοιμασμένο ταψί.
  4. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό, περίπου 25 λεπτά.