Υλικά

  • 250 γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένο
  • 1 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα
  • 1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 900 γρ. κόκκινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
  • 900 γρ. πράσινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
  • 3 κ. σ. καστανή ζάχαρη
  • 3 κ. σ. ψιλοκομμένα πεκάν

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα, την ξινή κρέμα, τη ζάχαρη και τη βανίλια.
  2. Προσθέστε τα σταφύλια και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν καλά από το μείγμα.
  3. Μεταφέρετε σε μία σαλατιέρα, καλύψτε και τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
  4. Πασπαλίστε με καστανή ζάχαρη και πεκάν λίγο πριν το σερβίρισμα.