Υλικά

  • 350 γρ. τόνο (κονσέρβα ή μαγειρεμένο)
  • 1 κ. σ. μαγιονέζα
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες, συν επιπλέον για το γαρνίρισμα
  • 1/2 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • Λίγο βαλσάμικο ξύδι
  • Αλάτι, μαύρο πιέρι
  • 2 ώριμα αβοκάντο, κομμένα στη μέση χωρίς το κουκούτσι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τον τόνο σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τη μαγιονέζα, τα πράσινα κρεμμυδάκια, την κόκκινη πιπεριά και το βαλσάμικο.
  2. Καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια γεμίστε το κάθε μισό από τα αβοκάντο με το μείγμα τόνου.
  3. Γαρνίρετε με φρέσκα κρεμμυδάκια και λίγο μαύρο πιπέρι πριν σερβίρετε.