Υλικά

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 2 κονσέρβες τόνου
  • 1/2 κόκκινο μήλο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
  • 1/2 φλ. τσαγιού σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ. γλ. αποξηραμένο άνηθο
  • 1/2 κ. γλ. μουστάρδα Dijon
  • 1/4 κ. γλ. αλεσμένο κύμινο
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόψτε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρέστε το κουκούτσι και τη φλούδα, τοποθετήστε σε ένα μεγάλο μπολ και πολτοποιήστε με ένα πιρούνι.
Βήμα 2
Προσθέστε τον τόνο, το μήλο, το κρεμμύδι, το σέλινο, τα φρυγανισμένα καρύδια, τη μαγιονέζα, τον άνηθο, τη μουστάρδα Dijon, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Απλώστε σε φρυγανισμένο ψωμί, πάνω σε πράσινη σαλάτα ή απολαύστε το άλειμμα σκέτο.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.