Υλικά
- 300 γρ. έτοιμη ζύμη για πίτσα
- 10 κ. σ. σάλτσα πίτσας
- 10 φέτες πεπερόνι
- 10 κ. σ. τριμμένο τυρί μοτσαρέλα, ή όσο χρειάζεται
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς μία φόρμα μάφιν.
Βήμα 2
Χωρίστε τη ζύμη και τοποθετήστε στις θήκες μάφιν. Ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα πίτσας σε κάθε θήκη και από πάνω 1 φέτα πεπερόνι και 1 κουταλιά της σούπας τυρί μοτσαρέλα.
Βήμα 3
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι η ζύμη να ροδίσει και να λιώσει το τυρί, περίπου 10 λεπτά.
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.