Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού φύλλα βασιλικού
  • 1/4 φλ. τσαγιού καρύδια, στη μέση ή ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ. γλ. χυμό λεμονιού
  • 1/4 φλ. τσαγιού & 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων το βασιλικό, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και το 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
Βήμα 2
Ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε μια λεία πάστα και, στη συνέχεια, προσθέστε τις τελευταίες 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδου.
Βήμα 3
Δοκιμάστε και προσθέστε κατά βούληση αλάτι και πιπέρι.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.