Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού λευκή ζάχαρη
  • 2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 2/3 φλ. τσαγιού μαργαρίνη
  • 2 αβγά, χτυπημένα
  • 2/3 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1 φλ. τσαγιού βατόμουρα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς μια φόρμα κέικ.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Βήμα 3
Προσθέστε τη μαργαρίνη και ανακατέψτε.
Βήμα 4
Σε ένα άλλο μπολ συνδυάστε το γάλα με τα αβγά και προσθέστε το μείγμα σε εκείνο με το αλεύρι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 5
Μεταφέρετε το μείγμα στη φόρμα του κέικ, προσθέστε τα βατόμουρα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 40- 45 λεπτά ή μέχρι μια οδοντογλυφίδα να βγει καθαρή από το κέντρο του κέικ.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.