Υλικά

  • Μισή συσκευασία ζυμαρικών
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 κ. γλ. χυμό φρέσκου λεμονιού
  • 2 κ. γλ. κάπαρη
  • 1 1/2 κ. γλ. φρέσκο άνηθο ψικολοκομμένο
  • Ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1 κ. γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 250 γρ. μαγειρεμένο φιλέτο σολομού κομμένο σε κύβους
  • 1 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ βάλτε το λάδι, τα κρεμμύδια, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, την κάπαρη, τον άνηθο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά μέχρι να αναμειχθούν όλα τα συστατικά μεταξύ τους.
Βήμα 3
Προσθέστε τους κύβους σολομού και ανακατέψτε ξανά.
Βήμα 4
Σουρώστε τα ζυμαρικά, προσθέστε τα στο μείγμα με το σολομό και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 5
Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν σερβίρετε.
Βήμα 6
Γαρνίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.