Υλικά

  • 450 γρ. σπαγγέτι
  • 4 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • 1/4 φλ. τσαγιού αντζούγιες ψιλοκομμένες
  • 1 φλ. τσαγιού κρουτόν
  • 1 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Πιπέρι
  • 4 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
Βήμα 2
Εντωμεταξύ, σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά και σοτάρετε το σκόρδο με τις αντζούγιες για 2 λεπτά, ανακατεύοντας σταδιακά.
Βήμα 3
Προσθέστε τα κρουτόν και κατεβάστε από τη φωτιά.
Βήμα 4
Ρίξτε το μαύρο πιπέρι και το φρέσκο μαϊντανό και ανακατέψτε.
Βήμα 5
Ανακατέψτε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, σερβίρετε και γαρνίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.
TAGS