Υλικά

  • 450 γρ. σπαγγέτι
  • 4 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • 1/4 φλ. τσαγιού αντζούγιες ψιλοκομμένες
  • 1 φλ. τσαγιού κρουτόν
  • 1 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Πιπέρι
  • 4 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
  2. Εντωμεταξύ, σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά και σοτάρετε το σκόρδο με τις αντζούγιες για 2 λεπτά, ανακατεύοντας σταδιακά.
  3. Προσθέστε τα κρουτόν και κατεβάστε από τη φωτιά.
  4. Ρίξτε το μαύρο πιπέρι και το φρέσκο μαϊντανό και ανακατέψτε.
  5. Ανακατέψτε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, σερβίρετε και γαρνίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.