Υλικά

  • 4 μπανάνες, ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση κατά μήκος
  • 1/4 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
  • 1 κ. σ. κανέλα τριμμένη
  • 1 κομμάτι φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
  • 1 1/2 κ. γλ. μοσχοκάρυδο τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
  2. Σε ένα ταψί τοποθετήστε μία λαδόκολλα και από πάνω τις μπανάνες.
  3. Περιχύστε με το σιρόπι σφενδάμου και προσθέστε την κανέλα, το τζίντζερ και το μοσχοκάρυδο.
  4. Καλύψτε με ένα αλουμινόχαρτο και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10- 15 λεπτά.