Υλικά

  • 10 φέτες ψωμί για τοστ (χωρίς κόρα)
  • 10 κ.γ. πραλίνα φουντουκιού
  • 1 αυγό
  • 1 1/2 κ.σ. γάλα
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
  • 1 κ.σ. γεμάτη κανέλα
  • βούτυρο

Εκτέλεση

  1. Αρχικά αφαιρείτε από τις φέτες ψωμιού του τοστ την κόρα.
  2. Σε ένα ξύλο κοπής τοποθετείτε μία μία τις φέτες και ανοίγετε με έναν πλάστη μέχρι το ψωμάκι σας να γίνει πολύ επίπεδο.
  3. Με ένα κουτάλι απλώνετε την πραλίνα σε όλη την επιφάνεια της κάθε φέτας και τυλίγετε σφιχτά σε ρολάκια
  4. Ανακατεύετε το αυγό και το γάλα σε ένα μπολ και σε ένα άλλο τη ζάχαρη με την κανέλα.
  5. Βουτάτε ένα ένα τα ρολάκια ψωμιού στο μείγμα με το αυγό
  6. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο βούτυρο και ζεσταίνετε τα ρολάκια ψωμιού και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα
  7. Ρολάρετε τα μαγειρεμένα ψωμάκια στο μείγμα με την κανέλα κα τη ζάχαρη και σερβίρετε